40 dkg liszt
2 dkg élesztő
1 dl tej
1 dl víz
1 evőkanál étolaj
1 evőkanál kristálycukor
1 kiskanál só
Feltét (ízlés szerint): sonka, kolbász, lilahagyma, fetasajt, kukorica, tenger gyümölcsei, olivabogyó, stb.
A hozzávalókat kenyérsütőgépbe teszem, s elindítom a dagasztó programot (90 perc). Ha kész, olajozott tepsibe (gáztepsi méretű) nyomkodom a tésztát és ízlés szerint megszórom minden jóval. A tenger gyümölcsei alá fokhagymás tejfölt, a magyaros alá pizzaszószt, vagy ketchupot kenek. Ha félig megsült, reszelt sajtot teszek rá.
Jó étvágyat kívánok!!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.