A tojások sárgája és a tejföl kivételével mident jól elmorzsolunk .Ezután a tojássárgákkal és annyi tejföllel,hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk összegyúrjuk az egészet.Pihentetés nélkül kinyújtjuk/ne lisztezzük/,megszórjuk sajttal,vagy megkenjük medvehagyma krémmel.Én most 2 felé vettem a tésztát.A medvehagymásnál csak az 1. hajtogatás előtt kentem meg,mert elég intenzív.A sajtosnál minden hajtogatás előtt megszórtam.Hajtogatjuk a képen látható módon.3x,és pihentetjük a hajtogatások között 20-25 percig.Végül kinyújtjuk bő 1cm vastagra,rácsozzuk,lekenjük tojással,ízlés szerint szórhatjuk sajttal szezámmaggal.Kiszaggatjuk,tepsibe rakjuk,és mehet is az előmelegített sütőbe. 180 fokon 20 percig sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.