A tojásokat a cukorral habosra keverem, közben kanalanként hozzá adom a vizet.
A felverést befejezésével a sütőporral elkevert lisztet.
A keveréket tortaformába öntjük és a szokásos módon megsütjük!
Ha megsült tálcára teszem és ha kihűlt ketté vágom.
Közben megcsinálom a tölteléket is.
A gyümölcsöket egy szűrőbe tesszük és hagyjuk kiolvadni.A joghurtot összekeverjük a porcukorral és a kiolvadott gyümölcsel.A gyümölcs miután kiolvadott enged egy kicsi levet abba áztatjuk a zselatint(ha kevés felpótoljuk vizzel hogy kb 1 dl legyen , és egy kicsit megcukrozzuk mert elég savanyu) . Felmelegítsük a zselatint(nem fözzük) , hozzákeverjük a gyümölcsös joghurthoz és ezt az egészet hozzáöntjük a tejszín kemény habjához és lazán összeforgatjuk.Betöltjük vele a piskótát és hűtőbe tesszük min. 3-4 órát.A maradék tejszínt színezem ételfestékkel és egy sablon segítségével díszítjük a tortát.