EEzt kpróbálom!!!
4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
20 dkg juhtúró
1/2 szál póréhagyma
őrölt fehér bors
só
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.A póréhagymát apróra vágjuk,összekeverjük a juhtúróval.Ízesítjük borssal és sóval/ha szükséges,a juhtúró sós!/
Elkészítés:A karajszeletek egyik oldalára teszünk a töltelékből majd ráhajtjuk a másik felét.A szokásos módon bepanírozzuk /liszt,tojás,zsemlemorzsa / és bő olajban közepes lángon kisütjük.Karika sült burgonyát készítettem mellé.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.