Nagyon szép!Gratulálok!
Gyúrt tésztához:
20 dkg liszt
fél marék porcukor
2 egész tojás
10 dkg Ráma
1/2 csomag sütőpor.
Kevert tésztához:
8 tojás
30 dkg porcukor
20 dkg darált dió
1 kanál rétesliszt
Krém:
2 cs. vanilia puding
6 dl tej
6 kanál kristálycukor
1 Ráma
Tetejére:
15 dkg durvára vágott dió
1 tábla ét tortabevonó
A gyúrt tésztát összeállítjuk,kinyújtjuk és a tepsibe simítjuk. A tojások sárgáját kikavarjuk a cukorral, hozzáadjuk a diót és a réteslisztet, és a tojások felvert habját . Ezt a gyúrt tészta tetejére simítjuk és együtt lassan megsütjük.
A krémhez a vanilia pudingport a tejben felfőzzük, ha kihűlt hozzákeverjük a Rámát. Ezt a kihűlt süteményre kenjük.A diót durvára vágjuk és megpörköljük lassú tűzön.Rászórjuk a krémre,majd a tortabevonót gőz felett felolvasztjuk és a dióra csurgatjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.