Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Zöldség étel receptek » prézlis karfiol

felvitel dátuma: 2012-10-07 11:42:37       mai nézettség: 1       nézettség: 1921
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók:

1 fej karfiol
kb 10 dkg prézli
kb ½ dl olaj

1 kis pohár tejföl
cukor /elhagyható, helyette sajt is használható/

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

Elkészítés:

A karfiolt rózsáira szedem, megmosom, és sós vízben megfőzöm. Ez idő alatt a prézlit megpirítom, majd a megfőtt karfiolt beleszedem, rázogatva összekeverem.
Tálalásnál porcukorral megszórom, majd édes tejföllel meglocsolom.

Készíthető sajttal is, akkor a prézlivel elkevert karfiolt jénai tálba /tepsibe/ szedem, tejföllel meglocsolom, sajtot reszelek és sütőben egy kicsit átsütöm.

Szakács: Anyika


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Dr Vay Éva 2024 február 16

Ez egy finom édes karfiol recept.Mi rétegezzük a karfiolt,rá a prézlit,rá a tejfelt.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.