Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Puffancsok,fánktésztából.

felvitel dátuma: 2014-01-06 21:47:06       mai nézettség: 1       nézettség: 646
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

50 dkg liszt,3 tojás,3 kanál cukor,1 vaníliás cukor,2,5 dkg élesztő 2 dl tej ,két csipetnyi  két evők rum aroma,

Előkészületi idő: 45 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Liszthez hozzá adjuk a három tojást és a kristály cukrott,és a kicsi rumot, vaníliás cukrott a fel futatatott élesztőt,és fakanállal felverjük  alaposan,és a tésztát tejjel lehet pótolni,és olyan tésztája legyen ,mint a galuka tésztája,csak keményebb kicsit,és 45 percig meleg helyen kelesztjük,és ha meg kelt,forró étolajban sárgára sütjük,és evőkanállal szaggatjuk,és ha mind meg sült,és ki hült,por cukorral meg szorjuk.

Szakács: Marika


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.