Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Puhabab leves

felvitel dátuma: 2012-10-25 19:24:33       mai nézettség: 1       nézettség: 2867
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók: 30 dkg. puha bab, 2 szál sárga répa,1 szál, fehér répa. 1 fakanál zsír, annyi liszt ,amenníit felvesz, 1 gerezd fokhagyma, 1 liskanál őrölt paprika, 1 szál kolbász.1 zeller levél.

1 tojás, és annyi lisz és víz, hogy laza galuska tésztát kapjunk.

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

Elkészítés: a babot feltesszük fözni, és a megtisztított sárga és fehér répát bele kockázzuk. Ha a bab ppuha, elkészítjük a rántást. A zsíradékon megpirítjuk a lisztet, belereszeljük a fokhagymát, hideg vízzel felengedjük, és a fórró leveshez öntjük.A kolbászt darabokra vágjuk, és a levesbe megfőzzük. Ha megfőtt, bele szaggatjuk a galuskát, és készre főzzük.

Szakács: Anna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.