1,20 dkg pulykacomb filé
10 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
só, bors, szerecsendió
2 dl főzőtejszín
liszt
vaj
A kuktában a vajon megdinsztelem az apróra vágott vöröshagymát, rádobom a gombát és amikor megpirult ráteszem a pulykacomb filét és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Megsózom, borsozom, megszórom szerecsendióval és puhára párolom.
Amikor elkészül, egy serpenyőben vagy lábasban vajon lisztet pirítok, felöntöm főzőlével, majd tejszínnel és jól összeforralom. A húst felszeletelem és belerakom a tejszínes mártásba és még egyszer átforralom. Főtt tésztával tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.