A húst alaposan megtisztítjuk, kockára vágjuk.
A vöröshagymát megtisztítjuk, és nagyobb darabokra kockázzuk, majd az olajon üvegesre pároljuk.
Rátesszük a húst, fehéredésig pirítjuk, a tűzről levéve rászórjuk az őrölt pirospaprikát, felengedjük vízzel.
A tűzre visszatéve sózzuk, borsozzuk, teszünk rá egy kis házi készítésű darált pirospaprikát.
Egy paradicsom héját lehúzzuk, felcikkezzük, és a húsra tesszük.
Fedő alatt puhára főzzük.
Ha puha a hús és elfőtt a leve, belekeverjük a tejfölt.
Melegen, nokedlivel vagy kifőtt tésztával tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.