1 kg pulykamáj
2 fej hagyma
1 ek kókuszzsír
1 ek pirospaprika
só
bors
fokhagyma
1 db paradicsom
1 db piros húsú zöldpaprika
Köret:
2 tasak főzőtasakos köles
A pulykamájat megmostam, az estleges epés részeket eltávolítottam. (fontos mert keserű lesz tőle az étel)
A hagymát kókuszzsíron megdinszteltem, majd rádobtam a májat és fehéredésig dinszteltem, majd rádobtam a kockára darabolt paradicsomot, paprikát, pirospaprikát, ízlés szerinti fokhagymát és kevés vízzel felengedtem. Frissen őrölt borssal megszórtam és fedő alatt készre pároltam.
A kölest a dobozon lévő előírás szerint megfőztem, azzal tálaltam.
Friss salátával kínáltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.