600 gr pulykamell
100 gr gépsonka
80 gr keménysajt szeletek
1 db 100 gr-os májkonzerv
só
A panírozáshoz:
3 db tojás
zsemlyemorzsa
liszt
olaj a sütéshez
A húst felszeletelem, kissé kiklopfolom. Megsózom, először a májkrémmel megkenem, majd a sonkaszeleteket, aztán a sajtszeleteket helyezem rájuk. A húsokat összetekerem, majd panírozom, éspedig úgy, hogy először a tojásba, majd lisztbe, majd újra tojásba, végül a zsemlyemorzsába megforgatom. Bő olajban először fedő alatt, majd az nélkül jól kisütöm. Párolt rizzsel, kompóttal tálalom. Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.