Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / paprikás, pörkölt » Pulykamell gazdagon töltve és rántva

felvitel dátuma: 2011-12-05 00:17:42       mai nézettség: 2       nézettség: 1882
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

600 gr pulykamell
100 gr gépsonka
80 gr keménysajt szeletek
1 db 100 gr-os májkonzerv


A panírozáshoz:

3 db tojás
zsemlyemorzsa
liszt

olaj a sütéshez
 

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 45 perc

Elkészítés:

A húst felszeletelem, kissé kiklopfolom. Megsózom, először a májkrémmel megkenem, majd a sonkaszeleteket, aztán a sajtszeleteket helyezem rájuk. A húsokat összetekerem, majd panírozom, éspedig úgy, hogy először a tojásba, majd lisztbe, majd újra tojásba, végül a zsemlyemorzsába megforgatom. olajban először fedő alatt, majd az nélkül jól kisütöm. Párolt rizzsel, kompóttal tálalom. étvágyat!
 

Szakács: Rozi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.