Nagyon gusztusos, szeretem.
4 szelet pulykamell filé
só
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
szezámmag
lenmag
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A pulykamell szeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.
Elkészítés:A pulykamell szeleteket a szokásos módon bepanírozzuk /liszt,tojás,zsemlemorzsa/ Annyi különbséggel,hogy panírozás előtt a morzsába keverjük a magokat.Én szezám és lenmagot használtam de tehetünk bele tökmagot,napraforgó magot is.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
Nagyon gusztusos, szeretem.
Szuper, hasonló panírt én is készítettem lenmag helyett hajdina volt benne:) én is használok lenmagot néha, de nekem annyira nem jön be. Azt csodálom benned, hogy mindennap szinte előrukkolsz egy új recepttel fázisképekkel, gratula!
Köszönöm szépen.Igazából elég sok a régi recept közöttük.Van olyan amihez utólag pótolom a fázis képeket.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.