Hozzávalók:
60 dkg pulyka felsőcomb csont nélkül
20 dkg füstölt sonka
10 dkg füstölt szalonna
10 dkg füstölt kolbász
1-2 db paradicsom
1-2 db paprika
1 fej vöröshagyma
Grill fűszerkeverék
Fokhagyma granulátum
Vöröshagyma granulátum
pirospaprika
Só
őrölt feketebors
Elkészítés: A vöröshagymát feldaraboljuk ,pici olajon megpirítjuk .
Közben felvágjuk csíkokra a szalonnát a kolbászt és a sonkát .
Ha a hagyma megpirult rátesszük a füstölt termékeket .
A pulyka húst megtisztítjuk csíkokra vágjuk ,ha kész a füstöltek
párolása ,meghintjük piros paprikával és rárakjuk ,a pulyka csíkokat.
Ha kell egy pici vizet tehetünk rá. Hozzáadjuk a fűszereket ,a sót a csíkokra
vágott paradicsomot ,paprikát. Puhára főzzük ,de hagyjuk a levét
elfőni. Mielőtt kész a fokhagyma és a vöröshagyma granulátummal
megszórjuk
Tálalhatjuk hasáb burgonyával is ,én Bakonyi krumpli gombóccal tálaltam
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.