30 dkg pulykasonka
40 dkg zöldborsó
1 tubus majonéz
1 pohár kefir
2 cl konyak
1 fej vöröshagyma
1 cs petrezselyem
Só, Cukor ízlés szerint
A zöldborsót nagyon kevés enyhén sós, cukros vízben megfőzzük, leszűrjük és hagyjuk kihűlni.
A sonkát vékony csíkokra vágjuk. A majonézt összekeverjük a kefirrel, a konyakkal és az apróra vágott petrezselyem felével.
Ezt a tartármártást egy salátás tálba öntjük, belekeverjük a húst a zöldborsót.
Meghintjük reszelt hagymával, azt is a salátába forgatjuk. Megszórjuk a petrezselyem másik felével és letakarva fél napra hűtőszekrénybe tesszük. Hidegen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.