200 gr finomliszt + 100 gr sutoporos liszt
1 csapott tk; sutopor
1 tk so
50 ml olaj
120 ml langyos viz
TOLTELEK: 3 ek tejfol (20 %-os*)
10 dk;g reszeltsajt
10 dk;g szalonna
3 ek sonka
1 tv paprika vagy fel kaliforniai paprika
2 nagy gerezd zuzott fokhagyma
2-3 ek kukorica ( konzerves*)
1 ujhagyma
keves lilahagyma
A hozzavalokbol elkeszitjuk a tesztat es pihentetjuk addig mig a toltelek elkeszul. Elkeszitjuk a tolteleket. A szalonnat apro kockara vagom es kisutom, a lilahagymat aprora vagom es az ujhagymat is felkarikazom.A toltelekhez valokat egy talba teszem es osszek;everem. A tesztat 6 reszre osztom , kinyujtom es minden kinyujtott tesztaba 1 pupos ek tolteleket teszek. A szeleit lezarom nehogy sules kozben kifolyon a toltelek es a kisult szalonna vipsszamaradt zsirjaval ecset segitsegevel kikenem a serpenyot es kb oldalankent 4-5 perc alatt keszre sutom a toltott tesztat.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.