Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Rádiótekercs

felvitel dátuma: 2011-08-27 19:55:04       mai nézettség: 1       nézettség: 1457
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

50 dkg liszt
20 dkg. zsir
1 ek. cukor
csipet
2 dkg. élesztő tejben felfuttatva
3 tojás sárgája, és annyi tej amennyit felvesz.

Krém:
3 tojás fehérjét keményre verjük
15 dkg. cukor
15 dkg. darált dió
barack lekvár ízlés szerint
 

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

A hozzávalókat összegyúrjuk, és 3 részre osztjuk.

Krém:
3 tojás fehérjét keményre verjük 15 dkg. cukorral, utánna belekeverünk 15 dkg. darált diót.
A tésztát egyenként kinyújtjuk, megkenjük barack lekvárral, és úgy csavarjuk fel, hogy mind két felén négy csavarás kegyen.
Mindegyiket így csináljuk.
Tepsibe egymás mellé tesszük, és kezünkkel egy kicsit széthúzzuk hogy a krémet bele tudjuk kanalazni. Mindegyikbe egyfórmán jusson.
Nem baj ha magasabb lesz a krém, szép pirosra sütjük.
Óvatosan szeleteljük, mert a tojás fehérje törik.

Szakács: Anna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.