Hozzávalók: 4 tojás, kb. 20 dkg. búzadara/ ez tojás függő/ amennyit felvesz a tojás, 25 dkg cukorborsó, 1-sága, és 1 fehérrépa, 1 csokor petrezselyem, 5 dkg. reszelt sajt, kb. 3 dkg. margarin, csipetnyi szódabikarbóna, és pici só.
Elkészítés: A tojásokból a sóval, a darával, és a szódabikarbónával, és az aprított petrezselyemmel galuskát készítünk. Ne legyen kemény.Forró vízbe szaggatjuk a galuskákat,én két részletbe főztem ki. Közben a cukorborsót, az elaprított répát, és zöldséget a margarinon puhára pároljuk.Margarinnal kikent tűzálló tálba fele galuskát belerakjuk. Rátesszük a zöldségeket, majd a galuska másik felét. Érelízesítóvel fűszerezett tejföllel meglocsoljuk, reszelt sajttal megszórjuk, és sütőben hirtelen megsütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.