- 2 fej karfiol
- fél kg csirkemell
- fél bögre rizs
- 3 nagy pohár tejföl.
A karfiolokat rózsáira szedjük és sós vízben megfőzzük. A csirkemellet apró kockákra vágjuk, és pörköltöt készítünk belőle. A rizst sós vízben megfőzzük.
A jénai aljára helyezünk egy sor karfiolt, a megfőtt rizzsel beborítjuk, majd a pörköltöt is eloszlatjuk rajta. Ezt a réteget befedjük a tejföl felével, majd a maradék karfiollal beborítjuk. A megmaradt tejfölt rásimítjuk, és egy kis pörökölt szafttal meglocsoljuk a tetejét.
Készre sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.