Hozzávalók: 1,50 dkg krumpli, 40 dkg kolbász, 8 db tojás, 8 dkg vaj, ( vagy ráma,) só ízlés szerint, 330 g tejföl, 8 - 10 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A krumplit megmosom, és a héjába megfőzöm, majd meg tisztítom és karikára vágom. A tojást megfőzöm és meg tisztítom. Egy jénaiba a vaj felét bele vagdalom, és a krumpli felét ráteszem, sózom, ( óvatosan, mert a kolbász is sós) erre jön a kolbász fele, és a tojás fele, majd a tejföl fele. A következő sort ugyan így csinálom, és a maradék vajat rá vagdalom. Tejföl a tetejére előmelegített sütőbe 30 percre majd kiveszem, megszórom sajttal hogy szép pirosra piruljon meg
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.