1 kg csirke, vagy pulykamáj. majoranna, fokhagymapor, őrölt bors, 2 cs Bacon szalonna (szeletelt)6 db tojás, zsemlemorzsa, reszelt trappista, és kevés tyúkzsír(ez el is maradhat)
A májat befűszerezem jó bőven, majorannáva, borssal, fokhagymaporral , összekeverem és 120 percig hűtőben pihen. A baconnal kibélelem a tepsit, a májat panírozom, szépen sorban rárakom a baconra, egy kis sűlt tyúkzsírral meglocsolta, és reszelt sajttal megszórtam, és újra a panírozott máj, tyúkzsír, reszelt sajt, amíg ez el nem fogy, a tetejére hajtogatom a bacont, és 220 fokra betettem a sűtőbe, majd a fele időnél visszavettem 180 fokra. 50 perc alatt kész, kihűtöttem, hogy szépen szeletelhető legyen! Csoda finom! Próbáljátok ki! Jó étvágyat kívánok!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.