Fincsi. Ki fogom próbálni.
30 dkg makaróni tészta
30 dkg darálthús
1 csomag Milánói makaróni, vagy Bolognai
makaróni alap-por
1 kispohár tejföl
10 dkg reszelt trappista sajt
1 dl kechap
Megfőztem a makaróni tésztát, amíg főtt, addig a darált húst kis olajon megdinszteltem kb.
10 percig, majd felöntöttem még kb. 2 dl vízzel, s rászórtam a milánói makaróni port, s
kevergettem még a leírás szerint.
Ha elkészült, akkor ráöntöttem a tésztára, majd még
kb. 1 dl kechapot is hozzákevertem.
Egy ovális jénaiba beleöntöttem az összekevert tésztát, kicsit eligazítottam, s 1 pohár
tejfölt kentem a tetejére, majd kb. 10 dkg trappista sajtot lereszeltem, ezt is rászórtam, s
kb. 20 percre beraktam a sütőbe.
Ha megsült, akkor felkockáztam, s tálalható.
Fincsi. Ki fogom próbálni.
Gyorsan elkészül. Praktikus.
Húú! Ez olyan, mint a milánói, csak tepsibe még megsütjük. De jó ötlet! Köszi!
Finom vacsora
De finom!
Finom!
Guszta!!
Ilyet még nem is hallottam. Biztos finom.
Ötletes tésztás étel.
Ilyet még nem kóstoltam.
Ez nagyon jól néz ki
Imádom a tésztákat
Jó ötlet!
Finom húsos tészta!!
Tetszik
Finom
Finom tészta..
Ötletes..húsos-tészta.
Jó ötlet.
de jóó
finom tészta
ez jóó
ötletes
köszi, megcsinálom én is
finom
jó
De jóó..
még ilyet nem ettem. biztos finom
Hét végén kipróbálom
Finom
Ó, nagyon jó ötlet.
Ez nagyon jó s gondolom finom is
Finom ez a húsos tészta
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.