Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Egytál étel recept » Rakott tészta

felvitel dátuma: 2018-01-17 16:47:58       mai nézettség: 1       nézettség: 1640
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:
30 dkg makaróni tészta
30 dkg darálthús
1 csomag Milánói makaróni, vagy Bolognai 
makaróni alap-por
1 kispohár tejföl
10 dkg reszelt trappista sajt
1 dl kechap
Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 30 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:
Megfőztem a makaróni tésztát, amíg főtt, addig a darált húst kis olajon megdinszteltem kb. 
10 percig, majd felöntöttem még kb. 2 dl vízzel, s rászórtam a milánói makaróni port, s 
kevergettem még a leírás szerint. 
Ha elkészült, akkor ráöntöttem a tésztára, majd még 
kb. 1 dl kechapot is hozzákevertem.
Egy ovális jénaiba beleöntöttem az összekevert tésztát, kicsit eligazítottam, s 1 pohár 
tejfölt kentem a tetejére, majd kb. 10 dkg trappista sajtot lereszeltem, ezt is rászórtam, s 
kb. 20 percre beraktam a sütőbe.
Ha megsült, akkor felkockáztam, s tálalható.
Szakács: Katrin


Film link: http://www.live-natural.hu/blog/27_rakott-teszta.html

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Krizsán Ilona 2018 január 19

Fincsi. Ki fogom próbálni.

0/10 Rózsáné Győri Etelka 2018 január 19

Gyorsan elkészül. Praktikus.

10/10 Nagy Etelka 2018 január 20

Húú! Ez olyan, mint a milánói, csak tepsibe még megsütjük. De jó ötlet! Köszi!

10/10 Erdélyi Gábor 2018 január 20

Finom vacsora

10/10 Sipos Mária 2018 január 21

De finom!

10/10 Bíró János 2018 január 21

Finom!

10/10 Szabó Éva 2018 január 21

Guszta!!

9/10 Szentesi Gáborné 2018 január 22

Ilyet még nem is hallottam. Biztos finom.

10/10 Ombódi Eszter 2018 január 22

Ötletes tésztás étel.

10/10 Komáromi Zoltán 2018 január 23

Ilyet még nem kóstoltam.

10/10 Viczián Jánosné 2018 január 23

Ez nagyon jól néz ki

10/10 Andó Gábor 2018 január 24

Imádom a tésztákat

10/10 Bielik Anna 2018 január 24

Jó ötlet!

10/10 Mónus Izabella 2018 január 25

Finom húsos tészta!!

10/10 Tóth Kati 2018 január 25

Tetszik

10/10 Gyuricza József 2018 január 25

Finom

10/10 Vasas Éva 2018 január 26

Finom tészta..

10/10 Bondár Bernadett 2018 január 29

Ötletes..húsos-tészta.

8/10 Bíró Szilvia 2018 január 29

Jó ötlet.

10/10 Papp Enikő 2018 február 06

de jóó

10/10 Bíró János 2018 február 07

finom tészta

10/10 Andó Gábor 2018 február 09

ez jóó

10/10 Gyarmati Judit 2018 február 09

ötletes

10/10 Hegedűs Mária 2018 február 10

köszi, megcsinálom én is

7/10 Szalai Klári 2018 február 11

finom

10/10 Budai Éva 2018 február 11

10/10 Kokavecz Irén 2018 február 12

De jóó..

10/10 Rémiás Ilona 2018 február 14

még ilyet nem ettem. biztos finom

9/10 Sipos Jánosné 2018 február 15

Hét végén kipróbálom

10/10 Mokrán Julika 2018 február 18

Finom

10/10 Nagy Antalné 2018 február 20

Ó, nagyon jó ötlet.

10/10 Müller Pálné 2018 február 24

Ez nagyon jó s gondolom finom is

10/10 Sajben Krisztina 2018 március 04

Finom ez a húsos tészta

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.