Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Rántott csirkeláb és karfiol

felvitel dátuma: 2019-11-17 07:19:11       mai nézettség: 1       nézettség: 1584
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:

15 db pulykaláb,
5 db karfiolrózsa,
5 db tojás, 
rétesliszt,
morzsa,
olaj a sütéshez.

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 25 perc

Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

Mivel húslevest főztem ezért abban főztem elő a pulykalábakat
(természetesen előtte mosva és körmöket leszedve),
A karfiolrózsákat egyben tettem bele.
Ha kiszedtem a levesből, hűtöttem és a karfiolokat még kettőbe vágtam, és jöhetett a panír.
Mindent a szokásos módon, mint a rántotthúsnál, végeztem.
Nagyon finom lett, szinte hihetetlen, kenyér nem is kellett hozzá a karfiollal együtt lehet enni a pulykalábakat.
Érdemes kipróbálni!

Szakács: Etelka


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.