felvitel dátuma: 2013-12-04 16:30:21
mai nézettség: 2
nézettség: 2080
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
50 dkgcsiperke
2 tojás
1 dl tej
15 dkgliszt
15 dkgzsemlemorzsa
só, bors
olaj
Előkészületi idő: 15 perc
Sütési idő: 12 perc
Elkészítés:
A gombátmegmossukésszárazratöröljük, illetvemegpucoljuk, szárátkivágjuk. A nagyobbgombákatkettévagynegyedekrevágjuk. A gombátenyhén (!) sózzukésborsozzuk.
A tojásokat mélytányérban vagy tálban felverjük .beletesszük a tejet ezzel lágyabb lesz . A lisztet és a zsemlemorzsát panírozáshoz előkészítjük.
A gombákat először lisztben, majd tojásban, végül a zsemlemorzsában megforgatjuk.
Forró olajban (lábasban vagy olajsütőben) kisütjük, papír kéztörlőn lecsepegtetjük.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó. Vegyenrésztfolyamatoshavidíjazáson. Ittkönnyenmegtanulfőzni.
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.