Rántott hús krumpli pürével: 7 szelet tarja Egy kis pohár Liszt 2 dbTojás 1 bögre Morzsa 1és fél kg krumpli 125 g Vaj 1 pohárTej
A húsokat ha egybe veszed akor felszeletelem és kikofolni utána besozni álni hagyni míg a panirt elkészíted. 3 tálka az egyikbe liszt a másikba tojás pici só a 3 ba meg morzsát rakni és a húst bepanírozod. Liszt + tojás+ morzsa és olajba kisütni. A krumpli püre:a krumplit megpucoloni és apró kockára vágni és felteni főzni anyi vízzel hogy ellepje bele 1 evőkanál só és ha megfött akor leszürjük a vizet róla melegen összetörni a krumplit és bele rakni a vajat és azzal törni amint megvan egy tejet bele rakni és azzal is jól összekeverni. Céklával tálaltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.