Piszok egyszerű és nagyszerű. Ezzel az erővel még hagymakarikát is lehet közé tenni azzal is jó lehet.
Hozzávalók: 12 szelet parizel, a nagyobb fajta, kicsit vastagabbra szeletelve, 6 db. mackó sajt natur, 2 db, tojás, liszt, és morzsa a panirozáshoz.
Olaj a sütéshez.
Elkészítés: A sajtot kettévágom ,és rákenem a parizerre, ráteszem a másik szeletet, és jól rányomkodom. Lisztbe, tojásba és morzsába forgatom. Forró olajban szép pirosra sütöm, Rizzsel,vagy zöldséges krumplival tálalom. Nekem most krumplim volt, avval csináltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.