4 szelet tarja, 2 db tojásfehérje + 1 db tojás, 2 ek liszt, 2 ek zsmlemorzsa, kevés olaj amiben sül.só ízlés szerint a tarjára.
kb 15 dk sampiongomba, 2 tojássárgája, 2 teáskanálnyi cukor, pici mustár, csipetnyi só, 2 ek citromlé,3 ek tejföl.
2 nagy krumpli, pici só
Kiklopfoltam a húsikat, megsóztam, Közben meghámoztam a krumplikat felkockáztam éa feltettem az olajban sűlni. Majd bepaníroztam a tarját, liszt, tojás, zsemlemorzsa, ha a krumpli kész akkor kiszedtem és a helyére beraktam a bepanírozott tarjákat, Közben megtisztítottam a gombát én a tönkjét is apróra vágtam és feltettem egy kis sósvízben főni. Pár perc alatt készen lett, maajd hideh vízben leöblítettem és kicsavartam a víztől és beletettem az előzőleg elkészített mártásba (2 tojássárgája, cukor, mustár, citromlé és tejföl, só)
Nagyon finom reggeli lett belőle kettőnknek!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.