Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Savanyúság / lekvár / befőtt étel receptek » Rebarbarás-almás lekvár

felvitel dátuma: 2013-06-09 08:19:21       mai nézettség: 1       nézettség: 4369
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

-2 kg alma

-2 kg rebarbara

- 2 kg befőzési cukor (2:1)

-1 citrom

Előkészületi idő: 20 perc


Elkészítés:

Az almát meghámozom és szeletekre vágom (én 8-ba vágtam) és rányomom a citrom levét pici vizet öntök hozzá és főni teszem.Mikor puhára főtt összeturmikszolom .

A rebarbarát megpucolom és 1 cm-se darabokra vágom pici vizet öntök alá és puhára főzöm,mikor kész összevegyítem az almáva és felfőzöm,beleteszem a cukrot és fővéstől számítva 3 percig főzöm.

Forrón üvegekbe öntöm ,leszigetelem és fejreállítom az üvegeket mig kihülnek.

Az arányokat lehet ízlés szerint változtatni,fontos betartani az utasitást amit a cukron ír !

Szakács: Éva


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Piroska 2013 június 10

Szuper

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.