Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús étel recept » Reform rakott karfiol

felvitel dátuma: 2016-12-14 22:04:43       mai nézettség: 1       nézettség: 973
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

1 közepes fej karfiol

1 kg burgonya

bors

Besamell:

1 liter tej

10 dkg vaj

10 dkg rizsliszt

reszelt szerecsendió

Húsos rész:

fél kg darált hús

1 fej vöröshagyma

bors

fokhagyma

1 csomag (125g)főzőtasakos  hajdina

Tetejére: sajt

Tálaláshoz: tejföl

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 30 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

A karfiolt, rózsáira szedjük, megmossuk, megfőzzük épp csak annyira hogy roppanós maradjon.

A burgonyát héjában megfőzzük, megpucoljuk, karikára szelve, egy zsírozott tepsibe rakjuk.

A vöröshagymát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk, kevés zsiradékon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst is, sózzuk, borsozzuk, fokhagymával ízesítjük.

A hajdinát a dobozon lévő előírás szerint megfőzzük, leöblítjük, és a megfőtt húshoz adjuk.

A vajat egy fazékban megolvasztjuk, rádobjuk a rizslisztet, összemelegítjük, és felöntjük a tejjel, sózzuk reszelt  szerecsendióval ízesítjük.

Egy zsírozott tepsi aljába rakjuk a megfőtt, megtisztított karikára szelt burgonyát, erre a besamell fele kerül, majd a húsos-hajdinás töltelék, ezután a karfiol rózsák, a besamell másik fele, és reszelt sajt.

Előmelegített sütőben megsütjük. Tejföllel kínáljuk.

Szakács: bildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.