1 db csirkecomb/fő
20 dk baconszalonna
2 dl fehér bor
1 kispohár tejföl
Én 6 db csirkecombbal készítettem, alsó-felső vegyesen. Egy jénai tálat a baconszalonna felével szépen beterítjük.. Erre rárakjuk a combokat - sózni nem kell, esetleg kevés vegettával meghintjük. A combok tetejére ráterítjük a szalonna másik felét. 2 dl fehér bort öntünk rá és lefedve 30-35 percig - amíg a hús megpuhul - sütjük. Ekkor a levet leöntjük, összekeverjük a tejföllel, majd visszaöntjük a húsra. Újra a sütőbe tesszük, de ekkor már fedő nélkül és szép pirosra sütjük.
Párolt rízzsel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.