A ribizlit leszemezzük, megmossuk és hagyjuk lecsöpögni a vizet róla.
A margarint kicsit megolvasztjuk, majd a cukorral és a tojással habosra kavarjuk.
A lisztbe szórjuk a sütőport.
A két részt összeforgatjuk.
A tejet fokozatosan adagolva a masszát csomómentesre keverjük.
A csokicseppet beleszórjuk.
A muffin sütőt kikenjük margarinnal.
A massza felét a sütő 12 mélyedésébe töltjük.
A ribizli felét rászórjuk, majd befedjük a maradék tésztával.
A legvégén pedig a maradék ribizlit a tetejére szórjuk.
Előmelegített sütőben 160 fokon hőlégkeveréssel 25 perc alatt megsütjük.
Tűpróbával ellenőrizzük.
A formában hagyjuk kihűlni.
Porcukorral meghintve tálaljuk.
Csokicsepp hiányában táblás étcsokoládét is vághatunk nagyobb darabkákra.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.