a receptem itt alul található a lapon.
10 dkg liszt
15 dkg cukor
4 darab tojás
1/2 sütőpor
3 evőkanál holland kakaó /cukrozatlan/
2 dl hulala tejszín
tortabevonó csokokartládé igény szerint
szeletelt mandula a díszítéshez
Tészta:
A tojások sárgáját kikeverem a 10 dkg cukorral, hozzáteszem a 2 kanál kakaóport a lisztet a sütőport és az időközben keményre vert tojásfehérje habját.
Ezekkel megtöltöm a muffinformát 3/4 részig, majd megsütöm.
A kihült tésztának a tetejét levágom és megtöltöm az alábbi krémmel.
Krém:
2 dl hulalatejszínt felverem a maradék cukorral és hozzáteszem a kakaóport, majd ráteszem a levágott kalapkákat.
Ha kész, olvasztott csokoládéval leöntöm a kis kalapkákat.
Dístítésként szeletelt mandulát használtam, amelyet a csokimázra tettem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.