kkkkkk
Hozzávalók: 8 szelet tarja, só, Lacibácsi sülthús fűszer keverék,fokhagyma granulátum,1 nagy fej hagyma, 2 paradicsom, 3 db. sárgarépa.1 db. enyhén csípős paprika,1.5 kg. újkrumpli.
A húsokat besózom, fűszerrel bekenem, és állni hagyom kicsit. Egy serpenyőbe 2 ek. kacsa zsírt teszek és a húsokat rárakom. Kevés vizet teszek alá, és elősütöm. A krumplikat meghámozom, és mosás után hasábra vágom őket. A húsokat kiveszem a serpenyőből, és az ott keletkezett levet a Római tál aljára öntöm. A kumlikat teszem alulra, sózom, és a zöldségeket rákarikázom. a hús kerül a tetejére/.AZT elfelejtettem, hogy a tálat két órán át vízbe kell áztatni/ Két kanál segítségével jól összekeverem, majd ráteszem a tál tetejét, és 200 fokon 1 órát sütöm, majd a tetőt levéve újbol megkeverem, maj megpirítom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.