Én szalagáréval sütöttem ugyanezt és egy picit omlósabb lett.
30 dkg liszt (fehér tönköly/fehér rozs/kukorica)
15 dkg vaj
1,5 dl joghurt
2 kk.só
1 kk.szódabikarbóna
kenéshez:
1 tojás
tetejére:
kömény/paprika/mák/sajt (szezám vagy lenmag)
A hozávalókat egy tálban összegyúrjuk, és hűvös helyen pihentetjük 20 pecig.
Kinyújtjuk 3-4 mm vastagságúra, és a tetejét megkenjük a tojással, majd megszórjuk köménnyel, paprikával mákkal és reszelt sajttal.
Vékonyra vágjuk, és előmelegített sütőben kb.10 perc alatt megsütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.