Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Ropogós,sörös malacoldalas

felvitel dátuma: 2011-12-03 10:27:55       mai nézettség: 1       nézettség: 4190
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

1-1,5 kg bőrös malacoldalas

4-5 gerezd fokhagyma

2 fej vöröshagyma

őrölt fekete bors

grill fűszer

őrölt kömény

1 ü.sör

20 dkg füstölt szalonna

2 ek.sertés zsír

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 100 perc

Elkészítés:

Előkészítés: Az oldalason a bőrt bevagdossuk, a húst befűszerezzük. A hagymákat megtisztítjuk. A szalonnát keresztben és hosszában sűrűn bevagdossuk.

Elkészítés: Az oldalast bőrrel felfelé tepsibe tesszük. A bőrét megkenjük hideg zsírral. Vizet öntünk alá. Mellétesszük a fokhagyma gerezdeket és a négybe vágott vöröshagymákat. Sütőben először lefóliázva 160-180 fokon kb. 1 órát sütjük. Majd fólia nélkül még 30-40 percet,közben többször megkenegetjük  a sörbe mártott szalonnával.

étvágyat kívánok hozzá!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2011 december 03

Hogy én ezt mennyire szeretem! Csillagos egyes - nálatok otos - a tálalásért!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.