Hát ez is csodás, mint mindegyik remeked! Gratulálok, isteniek a receptjeid!
4 db egész csirkecomb vagy 8db felsőcomb
5-6 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 db hgyes erős paprika
1 ág friss vagy 1 ek.szárított rozmaring
szárnyas fűszerkeverék
só
őrölt bors
1 kk.kakukkfű
2-3 ek.libazsír
Előkészítés:A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk.Ha friss a rozmaring leszedjük a leveleit.A vöröshagymát megpucoljuk és négybe vágjuk.
Elkészítés:A csirkecombokat sózzuk,befűszerezzük Ezt előző nap is megtehetjük akkor még finomabb lesz a hús.A combokat a zsiradékkal egy tepsibe tesszük,közé rakjuk a fokhagyma gerezdeket,négybe vágott vöröshagymát és rákarikázzuk az csípős paprikát.Másfél-két deci vizet öntünk alá és lefóliázva egy órát sütjük.Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni amíg szép piros színt kap./20-30 perc/
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.