*35 dkg darált háztartási keksz
*20 dkg darált dió (10 dkg a tésztába és 10 dkg a forgatáshoz)
*20 dkg porcukor
*3 púpos ek cukrozatlan kakaópor
*0,5 üvegcse rumaroma
*sárgabaracklekvár (kb.12-13 jó púpos ek)
Egy tányérba szórjuk a 10 dkg darált diót a forgatáshoz.
Egy tálba mérjük a kekszmorzsát, a maradék 10 dkg darált diót, a porcukrot, a kakaóport.
Kicsit összekeverjük, majd hozzáadjuk a rumaromát és fokozatosan adagolva a lekvárt.
Kézzel könnyen formázható masszává dolgozzuk.
A kekszes tésztából kisebb darabokat tépünk, amit a két tenyerünk között diónyi golyóvá sodrunk.
Alaposan megforgatjuk a darált dióban.
Szép tálcára rendezzük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.