A paradicsomokat megmossuk és felkockázzuk a TW Új Generációs Szeletelő Késsel. A 3 literes Konyhaművész Pro Tálban összekeverjük a tojásokat, az olajat, a sáfrányt, a sót, a frissen őrölt borsot, a lisztet és a sütőport.
A parmezán vagy a gouda sajtot a Konyhai Malommal lereszeljük és hozzáadjuk a keverékhez. A Szilikon Király formába tesszük a tészta 1/3 részét, rászórjuk a kockákra vágott paradicsom felét, a pesto felét, majd ismét tészta következik, paradicsom és pesto. Végül a maradék tésztával befedjük, és a tetejére rászórjuk a fenyőmagot.
Előmelegített sütőben 45 percig sütjük.
Langyosan vagy hidege tálaljuk.
Az elkészítéshez javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.