Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Előétel / meleg recept ( tálaláskor ) » Sajtos keltkalács

felvitel dátuma: 2019-01-09 10:11:46       mai nézettség: 1       nézettség: 646
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:

50 dk finomliszt,
1 kocka vaj (10 dk),
2 tojássárgája, 
1 tk só,
1 ek cukor,
3 dl tej,
kb 20 dk traqppista
5.dk élesztő

1 tojás a tetejére

Előkészületi idő: 120 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:

A kenyérsütőm edényébe beraktam a hozzávaokat, 90 percr,  az élesztőt is cukros langyos tejben felfuttatom ,a sajt kivételével.
Közben ujjnyi vasagságúra felvágtam a sajtot, kb 2 cm hosszúságra.
Ha kész a tészta 8 db-ra vágon és hosszúkásformára nyújtom.
Belesorakoztatom a sajtoka, feltekerem és  rács szerűre formázom.
A tetejét  tojássárgájával lekenem, Kb 20 percig hagyom kelni a tepsiben és 20 fokra előmelegített sütőbe teszem.
Kb 25 perc a sütése.
Ezt álmodtam meg az éjszaka, nagyon finom lett!
A sajt nem folyik belőle, mert laktózmentest tettem bele.

Szakács: Etelka


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.