Hozzávalók 4 személyre:
Elkészítése:
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk,sózzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel. A trappista sajtot lereszeljük a medvehagymát apróra a sonkát kis kockára vágjuk. A reszelt sajtot összekeverjük a sonkával,hagymával. Ízesítjük sóval,őrölt borssal. A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk és felgöngyöljük. Minden tekercset mérettől függően 2-3 szelet baconbe burkolunk. A “göngyölegeket” szorosan alufóliába csavarjuk,tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben kb 20 percet sütjük után kibontjuk a csomagok tetejét és 10-15 percre visszatesszük a sütőbe amíg szép piros színt kap. Párolt zöldséget készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.