1 cs Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
20 dkg gépsonka
20 dkg szeletelt gomba
20 dkg mozzarella sajt ( reszelt )
kakukkfű, só ízlés szerint
paradicsom díszítéshez
ketchup
A Tante Fanny pizzatésztát kivesszük a hűtőből felhasználás előtt 10 percel.
A tésztát kitekerjük, majd a sütőformát megfordítva rányomjuk ( mint a pogácsa szaggótónál )
A kör alakú tésztát belehelyezzük a formába ( papírostól )
A megmaradt tésztát szélénél megvastagítjuk a formában levő tésztát.
A sütőt előmelegítjük.
A tésztát megkenjük ketchuppal, majd ráhelyezzük az apróra vágott tölteléket. ( sonkát, gombát reszerlt sajtot )
Megfűszerezzük, és a paradicsomot vékony szeletekre vágva ráhelyezzük.
És betesszük a kb 190 C fokos előmelegített sütőbe.
Esetleg tűpróbát is lehet végezni, ellenőrzésként, hogy megsült e a tészta.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.