Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tojás ételek recept » Sajtos sonkás tojásos kenőm

felvitel dátuma: 2011-04-15 22:21:12       mai nézettség: 2       nézettség: 2775
részletes recept
Hozzávalók 5 személyre:

15 dkg vaj
3 főtt tojás
15 dkg sonka vagy sonkás szalámi
5 kocka krémsajt
1 nagy fej lilahagyma
1 kis csokor petrezselyemzöldje
1 kápia paprika, , őrölt bors.

A fűszerek Toldi Fűszer termékek

Előkészületi idő: 45 perc


Elkészítés:

A paprikát, a sonkát, a hagymát és a tojásokat kis kockákra vágjuk, a krémsajtot a vajjal kikeverjük, majd hozzáadjuk a petrezselyemzöldjét, sózzuk, borsozzuk.
Ízlés szerint és kenyérkékre kenjük.
Vendégvárónak vagy reggelire, vacsorára is tökéletes!
étvágyat!

Szakács: bildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 dodi 2011 április 15

jol néz ki !!!

0/10 KOCZKAS ERIKA 2011 április 15

nagyon izletes es otletes:))))egyszeruen finom....

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.