Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sütemény recept ( sós ) recept » Sajtos-kolbászos táskák

felvitel dátuma: 2011-12-01 20:53:23       mai nézettség: 1       nézettség: 1916
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

A tésztához:

500 g liszt

250 g vaj

1 tk

2 tojás

1 ek tejfol

késhegynyi sutopor

 

A toltelékhez:

150 g trappista sajt

fustolt kolbász (lehet nem fustolt kolbász is)

 

Tetejére:

1 tojás

durvára orolt komény

Előkészületi idő: 0 perc


Elkészítés:

A tészta hozzávalóit osszegyúrjuk és lisztezett gyúródeszkán vékonyra nyújtjuk.

Nagyobb méretu pogácsaszaggatóval korongokat szaggatunk. Minden korong kozepébe kevés reszelt sajtot és egy darabka kolbászt teszunkFélbehajtjuk és a széleket jól osszenyomkodjuk.

Sutopapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuktetejuket megkenjuk tojással és megszórjuk koménnyel.

220 fokra elomelegített sutoben 20-25 perc alatt megsutjuk. (Figyeljunk odamert lehet, hogy kevesebb ido is elég neki!)

 

(Eredeti recept: citromhab)

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.