Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Húsvéti ételek receptek » Sajttal hízlalt báránycomb

felvitel dátuma: 2011-02-13 14:57:36       mai nézettség: 2       nézettség: 3256
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

80 dkg báránycomb
20 dkg füstölt sajt
4 adag krokett
0,5 l étolaj
só, bors. fűszerkeverék izlés szeint
Pácléhez:
vöröshagyma, zöldség, babérlevél,bors, ,cukor,citrom,mustár,olíva olaj ízlés szerint
friss zöldség a díszítéshez

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:


Megtisztított, egyenletes szeletekre vágott bárányhúst bepácoljuk ( 4 órát pácban hagyjuk ) 1 óránként páclével megöntözzük. A pácolás miatt nagyon puha omlós lesz a hús. Pácolás nélkül is lehet.

Az előzőleg bepácolt combot, roston megsütjük, és a füstölt sajtot ráreszeljük, majd grillsütőben ráolvasztjuk.

Krokettet forró olajban kisütjük.

Páclé: vöröshagyma, zöldség, babérlevél,bors, só,cukor,citrom,mustár,étolaj mindenből keveset összekeverünk 1 dl olíva olajban
 

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.