1 kg sertés darált hús lapocka
1 fej hagyma
3-4 gerezd fokhagyma
1 tk piros paprika
1 kávés kanál őrölt bors
pici só
1 tojás
2 db zsemle
1 kis dobozos vagdalt hús
6 szelet gépsonka
6 szelet füstölt sajt
Szóráshoz
zsemlemorzsa
A Fasírthoz a darált húst a pici borsot ,sót 1 tojást ,piros paprikát ,3-4 gerezd fokhagymát ,a vízben beáztatott kinyomkodott 2 zsemlét és 1 kis doboz konzerv vagdalt húst jól össze keverem .Sütőpapírral kibélelt formába rakok egy réteget ,erre 2 sorban a sonkába bele tekert sajtot elhelyezem .
A többi darált keveréket a tetejére rakom ,úgy hogy aránylag közepén maradjanak a tekercsek.
Megszórjuk zsemle morzsával .
180 fokon egy órát így sütöm.
Egy óra elteltével kifordítom egy tepsire és ismét megszórom morzsával .
Biztosak lehetünk hogy mind két oldala jól átsült .Így még egy bő fél órát sütöm.
Amikor picit hűlt szépen szeletelhető.
Hozzá köretként javasolok krumplipürét ,de főzelékekhez is nagyon finom .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.