A tésztához:
20 dkg liszt
1 csipet só
2 db tojás
3 dl tej
A töltelékhez:
30 dkg sonka
30 dkg trappista sajt
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:Bekeverjük a palacsinta tésztát és kisütjük a palacsintákat.A sonkát és a sajtot szeletekre vágjuk.
ElkészítésA palacsinták közepére teszünk 1-1 szelet sonkát és sajtot majd felhajtjuk a palacsinta széleit.A kapott"kockát"bepanírozzuk és kisütjük.
Körettel vagy mártást /tartár,chilli,sajtmártás/ adhatunk mellé.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.