nagyon jó
Hozzávalók:
15 db lapkasajt, 15 dkg reszelt trappista sajt, 10 dkg tömlős sajtkrém, 10 dkg vaj, 10 szelet gépsonka, 6 db tojás, só, őrölt bors, 1 teáskanál mustár, petrezselyem 1 kiskanál torma krém egy kis hagyma zöldje
Elkészítés:
A tojásokat megfőzzük keményre, majd héját eltávolítjuk.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, erre tesszük a lapkasajtokat, úgy hogy kissé fedjék egymást,
majd megszórjuk a reszelt sajttal
és meleg sütőbe tesszük 2 percre, épp csak hogy kissé összeolvadjon.
Hagyjuk lehűlni. Míg hűl, a tojásfehérjét apróra vágjuk,
hozzáadjuk a sajtkrémet, az apróra vágott petrezselymet, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Ezt a kihűlt sajtra kenjük.
Majd befedjük a sonkaszeletekkel.
A tojássárgáját egy villával összetörjük, hozzáadjuk a vajat, mustárt,tormakrémet , hagyma zöldjét sózzuk, és jól összekeverjük,
Szorosan feltekerjük, tálra tesszük, letakarjuk fóliával és hűtőben lehűtjük, majd éles késsel szeleteljük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.