12 db.szeletelt (lapka) sajt,
10 dkg reszelt sajt (Trappista),10 dkg sajtkrém,10 dkg vaj, 9 szelet gépsonka,
5 db tojás,
1 kiskanál mustár,
só,
fehérbors,
petrezselyem levél
Sütőpapírral bélelt tepsibe raktam a szeletelt sajtot úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórtam a reszelt sajttal és 2 percre meleg sütőbe tettem, épp csak, hogy kissé összeolvadjon.
Míg lehűlt, a megfőtt tojásfehérjét felapróztam, összekevertem a sajtkrémmel, a petrezselyemmel , sóval, borssal ízesítettem, majd rákentem a sajtra és befedtem a sonkaszeletekkel.
A tojássárgáját kikavartam a vajjal , a kiskanál mustárral , sóval, majd a sonkára kentem.
Szorosan feltekertem, fóliába csomagoltam és lehűtöttem.
Éles késsel szeleteltem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.