Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Előétel receptek » Sajttekercs

felvitel dátuma: 2018-04-14 22:13:19       mai nézettség: 1       nézettség: 2696
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

12 db.szeletelt (lapkasajt,
10 dkg  reszelt sajt (Trappista),10 dkg sajtkrém,10 dkg vaj, 9 szelet gépsonka,
5 db tojás,
1 kiskanál mustár,
,
fehérbors,
petrezselyem levél
 

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 2 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

Sütőpapírral bélelt tepsibe raktam a szeletelt sajtot úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórtam a reszelt sajttal és 2 percre meleg sütőbe tettem, épp csak, hogy kissé összeolvadjon.
Míg lehűlt, a megfőtt tojásfehérjét felapróztam, összekevertem a sajtkrémmel, a  petrezselyemmelsóval, borssal ízesítettem, majd rákentem a sajtra és befedtem a sonkaszeletekkel.
A tojássárgáját kikavartam a vajjal , a kiskanál mustárral , sóvalmajd a sonkára kentem.
Szorosan feltekertem, fóliába csomagoltam és lehűtöttem.
Éles késsel szeleteltem.


 

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.